voor 22:00 uur besteld, morgen in huisvoor-thuis
Umbra

Umbra Prullenbakken

Umbra is 31 jaar geleden opgericht door twee ontwerpers. Zij waren op zoek naar een product voor hun eigen interieur maar konden dit nergens vinden. Daarop besloot een van de heren zelf iets te maken en iedereen vond het ontwerp geweldig. Hij besloot er zijn werk van te maken en zo is hij inmiddels 31 jaar bezig met het merk Umbra. Het woord Umbra is een Latijns woord voor schaduw. Dit refereert naar het eerste product van Umbra, een raamverduistering. Umbra is wereldwijd marktleider in originele, casual, eigentijdse en betaalbare design accessoires voor thuis. 

De productlijn van Umbra is constant aan het groeien. Zij ontwerpen en fabriceren producten voor elke kamer in huis, inclusief fotolijsten, vuilnisbakken, raam decoratie, keukengerei, tafel accessoires, badkamer accessoires, decoratieve artikelen, meubels en behang. U+ is Umbra' s studio line. Een unieke verzameling van nuttige en mooie voorwerpen om te geven of te verzamelen. De producten zijn bij 25.000 retailers in meer dan 75 landen verkrijgbaar.  De bekendheid is hard aan het groeien dankzij internationale aandacht in verschillende media, waaronder een persoonlijke aanbeveling van Oprah Winfrey!

Collectie
Umbra komt voortdurend met nieuwe producten op de markt. Alhoewel het assortiment continue wisselt, blijven de Umbra producten tijdloos. Zo zijn er de populaire Umbra Fotobomen die telkens een facelift krijgen, maar waarbij het concept altijd hetzelfde is gebleven. Naast de fotobomen is de Umbra zwevende boekenplank ook een succes. Bekijk hier voor meer productcategorieen van Umbra.

vtwonen.nl woonaccessoires & woonproducten
Bel ons: 033-7544190 voor-thuis op Facebook voor-thuis op Twitter voor-thuis op Pinterest E-mail voordeel